Deconectare cont Teachable

Deconectare cont Teachable

Pentru deconectarea contului Teachable (în cazul în care acesta există), este necesar să ne aflăm în modul Editare profil.
Pentru accesarea acestui mod, puteți urma pașii de la 1 la 3, așa cum sunt descriși aici:
Editarea detaliilor contului

1.    Dacă se dorește deconectarea contului Teachable, din același meniu de editare a profilului, se apasă Unlink, ca în imaginea de mai jos.

2. Se va deschide un nou meniu. Se completează parola nouă (de două ori), apoi se apasă butonul Unlink.


TIP: Parolele trebuie să aibă un minim de 6 caractere. Veți primi un email după schimbarea parolei.
Orice modificare a numelui, email-ului sau parolei nu vă modifica și contul Teachable.